om moa

om moa

- Illustratör och grafisk formgivare


Som att vara fotbollsproffs fast bättre.

Idag kan jag titulera mig som grafisk formgivare och illustratör. Det är en häftig känsla. Häftigt på så sätt att jag får göra det som jag älskar. På min arbetstid. Precis som ett fotbollsproffs.Min barndomsdröm om att bli fotbollsproffs blev inte uppfylld men jag fick en ny dröm som blev sann. Nu har jag pennor, programvaror och ritplatta som kreativt anfall och cmd+z som försvar.


Jag är född och uppvuxen på Gotland men flyttade till Borlänge 2010 för att studera grafisk design på Högskolan Dalarna. 2013 tog jag min kandidatexamen och blev senare samma år mamma. 2014 blev jag överlycklig en dag i oktober då jag vann Gotlands reklamrookie. En kreativ tävling som arrangeras av gotländska aktörer inom marknadsförings- och reklambranschen. Ett år senare fick jag min första anställning som art director på Formspråk i Hedemora. Där fick jag göra allt från logotyper till bokillustrationer och webbsidor. Nu är jag tillbaka på Gotland med familjen, nu utökad till fyra personer, och arbetar på eddy.se som formgivare och bokproducent.


Jag frilansar på deltid och ser framemot att få ingå i nya samarbeten där jag tillsammans med dig eller ditt företag tar fram material som fångar bektraktarens intresse. Kontaktinformation hittar du här. Nytt samarbete eller bara en fråga? Du är välkommen vilket som, jag uppskattar ditt intresse:)

sociala medier

kontakta mig